بازدید دانش‌آموزی از پژوهشکده

68 4

جمعی از دانش‌آموزان پایه نهم مقطع متوسط اول دبیرستان منجی با حضور در پژوهشكده مطالعات اسلامي در علوم انساني دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن بازدید از فضای پژوهشکده در نشستی با حضور جمعی از اعضای هیات علمی و کارشناسان شرکت کردند. در این بازدید که روز 8 شهریور 1401 انجام شد دکتر وحید ارشدی، معاون پژوهشکده و عضو هیات علمی گروه اقتصاد اسلامی، دکتر حسین باغگلی عضو هیات علمی گروه تعلیم و تربیت اسلامی پژوهشکده، دکتر سیدمحمدجواد ساداتی عضو هیات علمی گروه حقوق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه و خانم حسینی دانشجوی دکتری مدیریت دانشگاه تهران نیز حضور داشتند  و دانش‌آموزان ضمن آگاهی از ابعاد مختلف رشته‌های پژوهشکده و چشم‌انداز شغلی آن‌‌ها،‌ با فضای کاری و نقش پژوهشکده در فرایند علمی و پژوهشی کشور نیز آشنا شدند و در پایان نیز گفت‌وگوی صمیمانه و پرسش و پاسخ در مورد رسالت و اهداف پژوهشکده و ماهیت آن برگزار شد.