فراخوان همکاری پژوهشی با پدافند هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران (کسر خدمت سربازی)

يكي از اولويت‌هاي پدافند هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران استفاده از پتانسيل علمي و پژوهشي دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي است. دانشجويان گرامي مي‌توانند با انتخاب يك يا چند عنوان از محورهاي ذكر شده ذيل از فرصت كسر خدمت سربازي استفاده كنند و در صورتي‌كه همراه با توليد محصول باشد، مي‌توانند علاوه بر كسر خدمت سربازي از حمايت‌هاي مالي نيز بهره‌مند شوند. لازم به ذكر است در صورتي كه موضوع‌های ديگري مورد نظر است، اعلام نموده (تا در صورت انطباق و تصويب) بتوانند از امتيازات مذكور بهره مند شوند.

محورها:

1-  پرتو هسته اي

2-  زيستي بيولوژيك

3- امواج الكترو مغناطيس، مخابرات و رايانه

4-  عوامل شيميايي

5-  علوم شناختي مرتبط با علوم اعصاب، روان

6-  اقليمي، جغرافيا، زيست محيطي، هواشناسي،

7-  فناوري فضايي

8-  پلاسما و ژئوفيزيك

9-  فناوري كوانتوم

10- سايبر الكترو مغناطيس

11-  ليزر و فوتونيك

12-  رباتيك، هوش مصنوعي، پهپاد و كواد كوپتر

13-  قدرت نرم مرتبط با فضاي مجازي، سرمايه اجتماعي، عمليات رواني، معارف و الهيات

14-  علوم ورزشي

15-  تمامي گروه‌هاي آموزشي و پژوهشي كه نام آن‌ها در ليست فوق آورده نشده است.

پژوهش‌گران متقاضی می‌توانند فرم فراخوان را دریافت نموده و پس از تکمیل به نشانی رایانامه پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد به آدرس ارسال نمایند.

جهت اطلاعات بیشتر از ابتدای دی ماه هر هفته روزهای یک شنبه و سه شنبه  جناب آقای دکتر عزیزآبادی به صورت حضوری در پژوهشکده (اتاق شماره 7 ) جوابگوی مراجعین محترم می باشند.

فرم اطلاعات متقاضيان همکاري تحقيقاتي (کسر خدمت)