برگزاری جلسه با حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین‌زاده بحرینی، مشاور عالی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد

شنبه 19 خرداد 1403، جلسه‌ای با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین‌زاده بحرینی، مشاور عالی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در محل پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

دکتر ارشدی،‌ سرپرست پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی با دعوت از دکتر حسین‌زاده بحرینی، نماینده مردم مشهد در دوره‌های نهم تا یازدهم مجلس شورای اسلامی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس اسبق پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، به گزارشی از تحولات پیشین و برنامه‌های پیش‌ روی پژوهشکده در دوره جدید پرداخت.

در این دیدار صمیمی که با حضور دیگر اعضای ثابت گروه اقتصاد اسلامی پژوهشکده - دکتر مصطفوی ثانی و دکتر نعمتی - برگزار شد، دکتر بحرینی به گزارشی از مهمترین جریانات قانون‌گذاری اقتصادی در مجلس شورای اسلامی در سال‌های اخیر با تأکید بر قانون پولی پرداخت.

در ادامه دکتر مصطفوی پیشنهاد تجربه‌نگاری تدوین قانون جدید پولی را مطرح کرد که با استقبال دکتر بحرینی مواجه شد.

در پایان دکتر ارشدی ریاست پژوهشکده خواستار همکاری بیشتر دکتر بحرینی با پژوهشکده و انتقال تجربیات سیاست‌گذاری و علمی ایشان به پژوهشکده شد.

photo 2024 06 11 09 19 41

photo 2024 06 11 11 27 01 2