انتصاب آقای سید حامد حکم آبادی، به عنوان «مشاور جوان» سرپرست پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی

photo 2024 06 13 15 52 43

دکتر وحید ارشدی، سرپرست پژوهشكده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسي مشهد، در حکمی سید حامد حکم آبادی، دانشجوی دکترای اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد را به عنوان «مشاور جوان» سرپرست پژوهشكده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد منصوب کرد.

متن حکم به شرح ذیل است:

برادر ارجمند، جناب آقاي سيد حامد حكم آبادی
دانشجوی دکترای اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد
موضوع : حكم مشاور جوان
با سلام و احترام

احتراماً، به موجب اين حكم به مدت دو سال به عنوان «مشاور جوان» سرپرست پژوهشكده مطالعات اسلامي در علوم انساني دانشگاه فردوسي مشهد منصوب مي‌شويد. ارائه نظرات مشورتی و پيشنهادهای عملی به اينجانب در حوزه‌‌های مختلف پژوهشكده، به ويژه ايجاد ارتباط با جامعه (تعريف پروژه‌هاي پژوهشي كاربردی و راهبردی و جذب منابع مالی متنوع)؛ و نيز بهره‌گيری از ظرفيت‌های دانشجويان و انجمن‌های علمي در جهت توانمندسازی دانشجويان و گفتمان‌سازی علوم انساني اسلامي از جمله وظايف شما خواهد بود. اميد است با اتكال به خداوند متعال و در سايه عنايت حضرت رضا (ع) از اين ظرفيت عظيم دانشجويان در جهت ارتقای همه جانبه جايگاه پژوهشكده مطالعات اسلامی در علوم انسانی استفاده گردد.

وحيد ارشدی
رئيس پژوهشكده مطالعات اسلامی در علوم انسانی