میزگرد تخصصی «حوزه علمیه؛ نهاد دین یا نهاد علم؟!»

میزگرد تخصصی «حوزه علمیه؛ نهاد دین یا نهاد علم؟!» [نقش ماهیت‌شناسی حوزه علمیه در تعریف کارکردهای روحانیت در جامعه] توسط دفتر همکاری حوزه و دانشگاه پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

در این میزگرد که از سری میزگردهای نظریه‌پردازی دفتر همکاری حوزه و دانشگاه پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی بود، ابتدا حجت‌الاسلام دکتر علی نعمتی مدیر دفتر همکاری حوزه و دانشگاه پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی به بیان نظریه ابداعی خویش در باب وحدت فرمی حوزه و دانشگاه و نحوه ارائه مردمی‌شده و مخاطب‌محور نهاد علم پرداخت، سپس جناب آقای دکتر محمدتقی فخلعی عضو هیئت علمی رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد نظریه طرح‌شده را نقد و بررسی نمود.

سلسله میزگردهای تخصصی دفتر همکاری حوزه و دانشگاه پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد حاوی نظریات ابداعی و نو یا بکر و کمتر ملاحظه‌شده اساتید حوزه و دانشگاه در حیطه مبانی، مبادی و مسائل علوم انسانی اسلامی بوده که پس از جلسات نقد و بررسی به نحو مشروح در فصل‌نامه و سایر منشورات پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی منتشر خواهد شد.

photo 2024 07 20 17 02 15

photo 2024 07 20 17 02 25