جلسه ستاد تحول علوم انسانی

برگزاری جلسه ستاد تحول علوم انسانی، پیرامون همکاری دانشگاه فردوسی مشهد با دانشگاه باقرالعلوم با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه باقرالعلوم

جلسه ستاد تحول علوم انسانی، پیرامون همکاری دانشگاه فردوسی مشهد با دانشگاه باقرالعلوم با حضور دکتر مسعود میرزائی شهرابی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی ایمانی مقدم رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر وحید ارشدی رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد، حجت الاسلام و المسلمین سیداحسان رفیعی علوی رئیس دانشگاه باقرالعلوم (ع) و حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی رنجبر، رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، رؤسای دانشکده‌های ادبیات و علوم انسانی و الهیات برگزار گردید.

در ابتدا سرپرست پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی و دبیر ستاد، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در پژوهشکده مطالعات اسلامی و ظرفیت‌های فعال شده برای تحول در علوم انسانی ارائه کرد.

سپس جناب آقای دکتر رفیعی رئیس محترم دانشگاه باقرالعلوم (ع) اقدامات لازم برای عملیاتی شدن تفاهم‌نامه‌ بین دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه باقرالعلوم (ع) را توضیح دادند. موضوع همکاری‌های انتشاراتی، جذب دانشجوی مشترک در مقطع دکترا، گرفتن رشته با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی طرفین، برگزاری دوره‌های کارگاهی برای اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، نقد آثار منتشر شده و برگزاری کرسی‌های علمی در رشته‌های مشترک از اقدامات قابل اجرا در این دو مرکز علمی تشخیص داده شد.

در ادامه ضمن دریافت نظرات حاضرین جلسه، ریاست محترم نهاد رهبری و ریاست محترم دانشگاه بر اجرای تفاهمنامه و نوآوری در علوم انسانی با رویکرد اسلامی و ایرانی و توسعه فناوری‌های آن تأکید نمودند. مقرر شد پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی با همکاری رؤسای دانشکده‌های علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد، پیگیری لازم را بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاه باقرالعلوم انجام دهند.

 

photo 2024 09 24 10 46 43

 

photo 2024 09 24 10 46 44 2

 

photo 2024 09 24 10 46 44

 

photo 2024 09 24 10 46 45

 

photo 2024 09 24 10 46 45 2

 

مشاهده گزارش تصویری کامل جلسه:
https://iish.um.ac.ir/index.php/about/picture/category/65

انتهای پیام/


کلیه حقوق متعلق به پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی می باشد.