کتاب مجموعه مقالات مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی

انتشار کتاب «مجموعه مقالات مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی»

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد، کتاب «مجموعه مقالات مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی» که به تازگی توسط پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شده است، حاوی ۱۶ مقاله علمی از ۲۵ نویسنده تخصصی در حوزه اقتصاد و اقتصاد اسلامی است. رسالت اصلی این مجموعه مقالات آن است که با تبیین بنیان‌های نظری و معرفی برخی از تجارب ملی و بین‌المللی و نیز ارائه سیاست‌نامه‌ها و سازوکارهایی برای نهادهای سیاست‌گذار بتواند در تولید و ترویج مفهوم مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی فعالیتی را انجام داده باشد.

photo 2024 10 09 15 17 59

در بخش مقدمه این کتاب آمده است:
"دانشگاه موظف است نقش خود را در انقلاب و تحول اقتصادی ایفا نماید و الزامات این تحوّل را تبیین نماید. بهره‌گیری از ادبیات و مبانی نظری، تجربه‌های داخلی و بین‌المللی، تدوین انواع سیاست‌نامه برای بخش‌های مختلف اقتصادی و بهره‌گیری از مطالعات میان‌رشته‌ای آغاز نهادسازی و ساختارسازی و تربیت نیروی انسانی برای تحول اقتصادی است. به گفتة حضرت امام خمینی (ره) مبدأ تحولات جامعه، دانشگاه‌ها هستند. در این راستا گروه اقتصاد اسلامی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم‌انسانی دانشگاه فردوسی مشهد وظیفه خود دانسته که در تولید ادبیات مردمی‌سازی اقتصاد نقش خود را ایفا کند."

فهرست مطالب کتاب:

IMG 20241009 144336