معرفی گروه پژوهشی فقه و حقوق اسلامی

در ادامه فعالیت‌های پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی و با پیگیری آغاز شده از سال 1393، پس از اخذ مجوز از معاونت پژوهش و فناوری و شورای گسترش آموزش عالی وزارت متبوع، مطابق مصوبه نشست هیات امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان خراسان رضوی مورخ1395/11/16 که به تأیید مركز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه نیز رسید، گروه پژوهشی فقه و حقوق اسلامی به عنوان چهارمین گروه پژوهشی پژوهشکده آغاز بکار نمود. این گروه پژوهشی که از پتانسیل علمی_پژوهشی گروه‌های مرتبط آموزشی در دو دانشکده علوم اداری و اقتصاد و الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد استفاده می‌کند تاکنون علاوه بر چندین طرح پژوهشی درون سازمانی موفق به انتشار چهارعنوان کتاب در حوزه‌های تخصصی خود توسط انتشارات پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی شده است.