دهمین نشست کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی در سال 1399 برگزار شد

نشست "انجمنهای خصوصی؛ متولیان جدید آموزش جنسی! در کشور" با ارائه آقای محمد احسانی کیا دانشجوی علوم پزشکی دانشگاه تهران، در تاریخ چهارشنبه 1 مرداد ماه ساعت 16:30 و بهصورت وبینار با حضور تعدادی از اعضای هیئت علمی، مسئولین و کارشناسان فرهنگی آموزش و پرورش، روانشناسان، مربیان آموزشی و تربیتی برگزار گردید. آقای احسانی کیا در ابتدای جلسه به آموزشهای جنسی تجویز شده در سند توسعه پایدار 2030 اشاره نمودند که همراه با نگرانی والدین و واکنش نهادهای ذیربط بهواسطه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ظاهر کنار گذاشته شده و سپس در ادامه به معرفی فعالیت برخی انجمنهای خصوصی در پیادهسازی آموزشهای جنسی در ایران پرداختند. سخنران کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی ضمن معرفی برخی از این انجمن‌های فعال در کشور (اعم از باشگاههای سلامت نوجوانان، انجمن سلامت خانواده ایران، انجمنهای احیا و توانیاب)، عدم پاسخگویی در قبال دستگاههای نظارتی، امکان ارتباط با نهادهای بینالمللی و بنیادهای معارض و امکان دریافت حمایت‌های مالی از نهادهای بین‌المللی را از ویژگیهای این انجمنها دانستند. ایشان در ادامه به معرفی فدراسیون بینالمللی IPPF پرداختند که در زمینه تنظیم خانواده فعالیت میکند. این فدراسیون در سراسر دنیا دفاتر منطقهای تأسیس کرده و در بسیاری از کشورها از جمله ایران نیز نمایندگی دارد. در منشور IPPF از انحرافات جنسی به عنوان حقوق جنسی افراد یاد شده است و در جهت حمایت و به رسمیت شناختن آنها تلاش میشود. طبق اظهارات محمد احسانی کیا، انجمن سلامت خانواده ایران، انجمنی غیردولتی و داوطلبانه است که با تأکید بر دسترسی محدود جوانان به اطلاعات مربوط به سلامت جنسی و باوروی قصد جبران و افزایش دانش و اطلاعات جوانان در مورد خود و ساختارهای حقوقیشان را دارد. یکی از اهداف تأسیس گروه احیا نیز دستیابی به روشهای نوین پیشگیری و مهار آسیبهای اجتماعی اعلام شده است. انجمن توانیاب هم با استفاده از پستهای اینستاگرامی، تأکید به آموزش استفاده از کاندوم، در روابط جنسی دارد. این درحالیست که گروه هدف این انجمن، کودکان و نوجوانان توانیاب است!. باشگاههای سلامت نوجوانان نیز، انجمنی ویژه نوجوانان زیر 18 سال میباشد که با حمایت یونیسف و صندوق جمعیت و دفتر پیشگیری از اچ‌آی‌وی سازمان ملل و با همکاری و مجوز وزارت بهداشت و سفارت هلند در ایران، در حال فعالیت در استانهای مختلف هستند و کلاسهایی تحت عنوان مهارتهای زندگی، جهت آموزش مسائل جنسی و نحوه استفاده از وسایل پیشگیری را برگزار مینمایند.

index9905061

index9905062index9905063