دومین نشست رصد بیرونی حوزه مدیریت اسلامی

دومین نشست رصد بیرونی حوزه مدیریت اسلامی با دکتر ریدوان فانتین عضو هیات علمی گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی، اندیشمند، مدرس و پژوهشگر فعال حوزه مدیریت اسلامی چهارشنبه 13 اسفند 1399 ساعت 10 برگزار شد. وی در محورهای ذیل بحث خود را ارائه نمود: 1- تبیین پیشینه رویکردهای مدیریت اسلامی در کشور مالی و تقسیم‌بندی آن به دو بخش توسعه «مفهومی» و «تجربی». 2- تقسیم‌بندی رویکردهای توسعه مفهومی مدیریت اسلامی به دو بخش «مقاصد شریعه» و «توحید گرایی». 3- تبیین رویکرد تجربی‌شان با تمرکز بر موضوع «هوش معنوی» در سازمان. 4- پیشنهاد محورهای پژوهشی «آموزش سازمانی»، «تسری رویکرد اسلامی در سازمان‌های بزرگ»، «اثرات و پیامدهای گزاره های دینی و قرآنی در شرکت‌های کوچک و متوسط» و «ربا». این نشست در راستای پژوهشی با عنوان «شبکه مسائل/ موضوعات گروه‌های علمی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد در افق (1409)» صورت گرفت.

fantin -pr