بررسی راهکار‌های همکاری پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی و مركز مطالعات و تحقیقات كربلا

WhatsApp Image 2022-04-03 at 1.20.54 PM

جلسه هم‌اندیشی بررسی راه‌های همکاری علمی و پژوهشی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد و مركز مطالعات و تحقیقات كربلا وابسته به عتبه حسینیه در روز شنبه 14 فروردین 1401 در محل پژوهشكده برگزار شد.

در این جلسه كه آقایان دكتر ریاض الجبیری، دكتر نظیر هنداوی و دكتر حسن از مركز مطالعات و تحقیقات كربلا و دکتر حسین افخمی روحانی، رییس پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد حضور داشتند در خصوص زمینه‌های همكاری، بحث و تبادل نظر شد. در این جلسه مقرر گردید در حوزه فعالیت‌های پژوهشی مشترك، برگزاری همایش‌های علمی و همچنین توانمندسازی اعضای هیات علمی اقدام‌های مشتركی برنامه‌ریزی و اجرا شود.

مركز مطالعات و تحقیقات كربلا در سال 2013 میلادی تأسیس شده و یكی از مؤسسه‌های علمی پیشرو وابسته به حرم مطهر حسینی است. این مركز بر آن است تا با یافتن زمینه مشترك برای ارتباط مستمر بین اندیشمندان، زمینه‌های تصمیم‌گیری بهتر برای تصمیم‌گیران در شهر مقدس كربلا را فراهم آورد.